Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Der arbejdes på arealet fra idag ifht Børnedyrskuet

📍OBS📍 Fra fredag d17/6 vil der være mennesker, biler mm på arealet, da der gøres klar til Børnedyrskuet på søndag👍🏼😊 Der må derfor forventes, at der kan være noget larm, uro mm. Fredag er det fra formiddag til ud på eftermiddagen og lørdag d.18/6 fra kl.8 og frem til de er færdige. Dressurbanerne, ovalbanen og

Læs mere »

Miljøtræning – lokalt i TNKR

Kære alle På søndag d. 26.06 mellem kl. 16-18, sætte Marianne F. opgaver frem i ridehuset til miljøtræning. Marianne henter derefter sin hest. Marianne træner miljøtræning fra kl. 16.30 – hvis andre vil være med er alle velkomne. Der trænes en lille time og derefter oprydning. Ridehallen er selvfølgelig ikke lukket i mens.

Læs mere »