Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Nyt tag på ridehallen fra d. 28/5-2021

Kære alle Desværre har vi ikke fået info vedr. udskiftning af taget på ridehuset! Men fra den 28-05 og  6-8 uger frem arbejdes der på udskiftning af taget på ridehallen. Vi beklager den korte frist. Vi ved ikke mere lige nu, andet end at de går igang idag – men ikke noget om hvor lidt

Læs mere »

🔺Nye corona restriktioner pr 7/5-21🔺

Indendørs forsamlingsforbud max 25 personer • Udendørs forsamlingsforbud max 75 personer • Særlige restriktioner ved INDENDØRS UNDERVISNING:      Børn og unge UNDER 18 år må ride undervisning UNDEN coronapas.     Alle over 18 år SKAL fremvise gyldigt coronapas ved undervisning.     Trænere/undervisere/andre nødvendige voksne for undervisningen, er der IKKE krav om coronapas.

Læs mere »