Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Arbejdsdag i TNKR d. 27.september kl. 10.00

Arbejdsdag Søndag d.27/9-20 kl. 10 til ca 13.00 er der arbejdsdag i TNKR. Der skal bl.a. tages spring ind i ridehuset, samles grene på arealet, ordnes dommerhuse og fejes barriere ned i ridehuset. Husk praktisk tøj, gerne nogle arbejdshandsker og en kost/børste. Der vil blive serveret sodavand og kage. Vel mødt Bestyrelsen i TNKR

Læs mere »

Kværke i Vipperød

Medlemmer af TNKR der har været i Vipperød Rideklub, hvor der er konstateret Kværke,  bedes holde 3 ugers karantæne fra TNKRs faciliteter.  Dette er for ikke at få smitte af Kværke til TNKR. Med venlig hilsen Bestyrelsen

Læs mere »