Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Nyt om ridehuset!

Info om ridehuset: For at sikre heste og rytters helbred, skal bunden skiftes ud. Arbejdet vil blive igangsat hurtigst muligt – info følger.! Mvh Bestyrelsen

Læs mere »

Tillykke til de nye klubmestre 2021

Klubmestre 2021 blev: Pony dressur: Anna og Stitch Anton Fogelberg og Filur Annika og Recollo Pony spring: Anna og Stitch Annika og Recollo Caroline og Fnug Hest dressur: Cecilie og Elton Michelle og Connecticut Tina og Memphis Hest spring: Regitze og Odette W Caroline og Billy The Kid Celina og Shamrock Stort tillykke til alle.

Læs mere »

Nyt om ridehallen og det nye tag

Hej alle. Opfølgning på ridehuset – søndag d. 1. aug fra sidst på formiddagen og x antal timer frem vil bunden blive afsøgt med metal detektor for skruer m.m.! Kommunens miljø afd. har modtaget 6 prøver udtaget i bunden af entreprenøren og analyseret af et godkendt laboratorium. De viste ingen spor af asbestfibre – så

Læs mere »

Nyt tag på ridehallen fra d. 28/5-2021

Kære alle Desværre har vi ikke fået info vedr. udskiftning af taget på ridehuset! Men fra den 28-05 og  6-8 uger frem arbejdes der på udskiftning af taget på ridehallen. Vi beklager den korte frist. Vi ved ikke mere lige nu, andet end at de går igang idag – men ikke noget om hvor lidt

Læs mere »