Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Fastelavn – program, fest og tilmelding

Kære alle Så er der snart fastelavnsridning. Vi glæder os til at se rigtig mange ryttere i år – det er vores 100 års jubilæum, så det kunne være sjovt at være rigtig mange ryttere i år. Vi ses. Fastelavnsridning opslag 2022 (002)

Læs mere »

OPDATERING AF RESTRIKTIONER – 211221

OPDATERING AF RESTRIKTIONER Gældende frem til 5./17.januar Krav om mundbind/visir for personer over 12 år, når man opholder sig på en indendørs idrætsfacilitet (ridehuset, rytterstuen osv.) Undtagelse er bl.a.: når du er i gang med idrætsgrenen og når du sidder ned. Dette gælder frem til den 17. januar. Opfordring om mest nedlukning frem til d.

Læs mere »

🔺Nye Covid19 restriktioner frem til d. 17.jan. 2022🔺

🔺Nye restriktioner frem til d. 17.jan. 2022🔺 Der er kommet krav om mundbind/visir for personer over 12 år, når man opholder sig på en indendørs idrætsfacilitet (ridehaller, stalde, rytterstuer osv.). Dette gælder frem til den 17. januar. Derudover opfordrer myndighederne til, at man ikke deltager i indendørs foreningsaktiviteter, herunder idrætsaktiviteter mv., i juleferien. Hvad det helt

Læs mere »