Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Ridehuset er åbent igen – men se regler!

Indendoers_idraet_og_foreninger_-_7._juni_faelles_retningslinjer_ 🤩 JUBBIIIIII 🤩 Så er ridehuset endelig åbent igen og må benyttes!🥳🙌🏼🐴 Husk at det stadig er bedst at ride ude, dette for at mindske smitte mest muligt, hold afstand, sprit af og bliv hjemme ved mindste tegn på sygdom😊👍🏼 Toiletterne er fortsat lukket.

Læs mere »

Nyt fra juniorudvalget – fælles ridetur og senere overnatning

Ridetur søndag den 7. juni: Juniorudvalget vil gerne invitere til fælles ridetur søndag den 7. juni. Vi starter fra klubben klokken 10:30, og regner med at vi er afsted i et par timer. Tempoet er skridt og trav, så alle kan følge med. Vi overholder selvfølgelig alle corona-forbeholdene der måtte være til den tid, så

Læs mere »

“Børnedyrskuet Tuse Næs 2020 er aflyst!

“Børnedyrskuet Tuse Næs 2020 er aflyst! TNKR og Børnedyrskueudvalget er meget kede af, at måtte aflyse årets Børnedyrskue på grund af situationen med coronavirus i Danmark. Tak til alle jer mange dyreudstillere, frivillige, sponsorer, gæster m.fl. Vi ved, at det er en begivenhed som mange har set frem til, men vi håber alle vil støtte

Læs mere »