Booking

Booking besked

For at få kode til at booke, skal du skrive en mail til Elsemarie - så sender hun dig koden. Skriv til mail elsemarieh6@gmail.com

Du skal SELV ligge alle dine "faste" undervisningstider ind i systemet.

Gå i menupunkt Booking (i den sorte bjælke øverst på siden) og du opretter en begivenhed - husk at oprette i det rigtige - enten springbane, ridehus eller springbane (vælg nederst på siden)

I sommerperioden har de faste undervisere ret til at optage de udendørs faciliteter – i tilfælde af fx dårligt vejr har de førsteret til de indendørs faciliteter.

Bestyrelsen opfordrer til, at der kun er 1 underviser i ridehuset ad gangen – dette af hensyn til de andre ryttere, som skal ride og som ikke er med i undervisning!

Der kan reserveres højst 45 minutter til undervisning pr. rytter. Altså har du 2 ryttere til undervisning, kan du højst reservere 1,5 time i ridehuset.
Reglen om ændringer er, at man senest retter sin tid i alm. ridetid 3 timer før tiden skal bruges – det gælder både info om undervisningstid og også aflysning af undervisningstid, eller ændring!

Tirsdag er springdag hele dagen. Husk at booke på BOOKING senest dagen før kl. 15.00.
Fra d. 1.maj 2019, vil det være muligt at booke sig ind til at sætte løsspringning/springning op i ridehuset søndage i ulige uger kl. 15.30-17.30.

I sommerhalvåret er der mulighed for at springe udendørs – men spring aldring alene. Altid sammen med en voksen over 18 år. Husk at du skal bære springvest, hvis du er under 18 år.

Nyt forsøg – i første omgang for et år – altså frem til generalforsamlingen 2021:
Hver anden søndag – i ulige uger vil det være muligt at reservere ridehuset til fx løsspringning eller springning.
Søndagstiden kl. 14.00-18.00, hvor der er mulighed for løsspringning osv. skal senest være reserveret DAGEN FØR, senest kl. 15.00. Ellers kan man ikke regne med, at der er ledigt til fx løsspringning! – og der skal aflyses på booking, hvis tiden alligevel ikke skal bruges.

Når der løsspringes skal det foregå med en erfaren person over 18 år som har ansvar for løsspringningen – løsspring aldrig alene. Der skal være en ansvarlig hver gang – snak evt. sammen og sæt bane osv. op sammen.

Gardinerne ved spejlene skal være trukket for – husk at trække dem væk igen og sørg for at de hænger ordentligt, så de ikke bliver ødelagt.

For at få kode til at booke, skal du skrive en mail til Elsemarie – så sender hun dig koden. Skriv til mail elsemarieh6@gmail.com

Du skal SELV ligge alle dine “faste” undervisningstider ind i systemet.

Gå i menupunkt Booking (i den sorte bjælke øverst på siden) og du opretter en begivenhed – husk at oprette i det rigtige – enten springbane, ridehus eller springbane (vælg nederst på siden