Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Støt Tuse Næs Køre- og Rideforening, hver gang du tanker

Støt Tuse Næs Køre- og Rideforening, hver gang du tanker Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Tuse Næs Køre- og Rideforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet. Du støtter vores forening med 5 øre/liter

Læs mere »

Restriktioner pr 1/3-21:

Restriktioner pr 1/3-21: De nuværende regler for indendørs aktivitet, fx ridning i ridehuset fortsætter uændret! Men vi må nu samles op til 25 personer til UDENDØRS idræt. Undervisning er tilladt udendørs (husk at booke undervisning) Husk dog stadig på at vi skal mindske smitte mest muligt, så vi henstiller til at være så få som

Læs mere »

Vigtigt!! – følger af rideulykke i ridehuset

Er man hingsteejer, så nævn det i booking til ridehuset, så andre kan forholde sig til det. Vigtigt man ikke booker en i forvejen booked tid. Vi har desværre haft en ulykke, hvor en unghingst slap fra ejer og en rytter kom galt afsted – derfor denne besked!

Læs mere »

Løse heste i ridehuset!!

Da vi meget gerne vil passe på vores “nye” bund, henstiller vi til – at der IKKE er løse heste i ridehuset mere – kun til løsspringning. En anden ting er, at løse heste kan finde på at springe ind i spejlene, og det vil vi meget gerne undgå for alles skyld. Så hjælp med

Læs mere »

Restriktionerne fortsætter til 28.februar 2021

Kære alle Alle de nuværende restriktionerne i forhold til Corona er forlænget frem til d.28/2-2021. Alle må fortsat må melde ind i bookningen her på klubbens hjemmeside. Hvis du er i tvivl om noget, eller har spørgsmål i forhold til udmeldingerne, så kontakt os gerne i bestyrelsen.

Læs mere »

Restriktionerne fortsætter – Opslag pr. 14/1-21

Restriktionerne fortsætter  Opslag pr.14/1-21 Efter pressemødet i går aftes må vi desværre meddele, at de nuværende restriktioner fortsætter frem til d. 7/2-21. Vi skal altså bl.a. overholde: – forsamlingsforbud på 5 personer – 2 meters afstand – mundbind i ridehuset, når du ikke er til hest. – INGEN undervisning indendørs, dog ok udendørs. For at

Læs mere »