Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Støt TNKR med benzinkort

Kære medlemmer Husk at hvis du har et OK benzin kort, eller overvejer at få et, kan du være med til at støtte Tuse Næs Køre- og Rideforening.  Du melder dig til på OK’s hjemmeside, ved at logge ind og vælge “min sponsorklub” https://www.ok.dk/privat/ok-og-sporten Du støtter med 5 øre pr. L, så husk at få

Læs mere »

Vigtigt!! – følger af rideulykke i ridehuset

Er man hingsteejer, så nævn det i booking til ridehuset, så andre kan forholde sig til det. Vigtigt man ikke booker en i forvejen booked tid. Vi har desværre haft en ulykke, hvor en unghingst slap fra ejer og en rytter kom galt afsted – derfor denne besked!

Læs mere »

TNKRs Generalforsamling udsættes

TNKRs Generalforsamling udsættes Planen var at afholde generalforsamling d.25/2-21, men pga. de nu værende restriktioner udsætter vi generalforsamlingen og melder en ny dato ud, så snart vi ved mere😊 Bestyrelsen i TNKR

Læs mere »

Løse heste i ridehuset!!

Da vi meget gerne vil passe på vores “nye” bund, henstiller vi til – at der IKKE er løse heste i ridehuset mere – kun til løsspringning. En anden ting er, at løse heste kan finde på at springe ind i spejlene, og det vil vi meget gerne undgå for alles skyld. Så hjælp med

Læs mere »

Restriktionerne fortsætter til 28.februar 2021

Kære alle Alle de nuværende restriktionerne i forhold til Corona er forlænget frem til d.28/2-2021. Alle må fortsat må melde ind i bookningen her på klubbens hjemmeside. Hvis du er i tvivl om noget, eller har spørgsmål i forhold til udmeldingerne, så kontakt os gerne i bestyrelsen.

Læs mere »

Restriktionerne fortsætter – Opslag pr. 14/1-21

Restriktionerne fortsætter  Opslag pr.14/1-21 Efter pressemødet i går aftes må vi desværre meddele, at de nuværende restriktioner fortsætter frem til d. 7/2-21. Vi skal altså bl.a. overholde: – forsamlingsforbud på 5 personer – 2 meters afstand – mundbind i ridehuset, når du ikke er til hest. – INGEN undervisning indendørs, dog ok udendørs. For at

Læs mere »