Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Kursus Ulf

Ulf kommer næste gang og har kursus den 18-19/3-2023 i ridehuset – se tid i kalender booking. Hvis du vil være med, så kontakt Tina på tlf. 21907588

Læs mere »

Aktivitet på “nabo” grund

Kære alle Der startes på etablering af arealet på “jagtforeningens” område. Det betyder, at der vil være kørsel med tunge køretøjer og diverse gravearbejde osv. på området fra nu af og i den næste tid. De tager selvfølgelig hensyn, men vær opmærksom på aktivitet.

Læs mere »

Jagtforeningens område

Så skulle de allerede være færdige med at fjerne containere osv. på området – og næste projekt er jordprøver den 140222.

Læs mere »

Sikkerhedsregler opdateret i forhold til longering

TNKRs sikkerhedsregler okt 2021 Opdateret 200122 Longering i ridehuset pr. 20/1-22: Vi er blevet frarådet longering i den nye bund i ridehuset, men vi ved der er brug for denne træning af hesten en gang i mellem. Så vil vi i en periode prøve at give tilladelse til rolig og kortvarig longering. Hvis det er

Læs mere »

Støt Tuse Næs Køre- og Rideforening, hver gang du tanker

Støt Tuse Næs Køre- og Rideforening, hver gang du tanker Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Tuse Næs Køre- og Rideforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet. Du støtter vores forening med 5 øre/liter

Læs mere »