Medlem i TNKR

Hvad ønsker du?

Vælg medlemstype

Navn

Fødselsdato

Telefon

E-mail

Evt. besked/spørgsmål

Husk at alle, der underviser i TNKR som minimum SKAL være passiv medlem af klubben.

Indbetaling til kontonr.: 
Danske Bank 1551-5706955

Dressur: (
Forskellige dressurtrænere) –  spørg i klubben.

Spring: Vibeke (Tlf. 29931752)

Se priserne her

Priser

Priser

Alle medlemskaber gælder pr. kalenderår, dvs. fra 1. januar til 31. december, medmindre andet er anført. I TNKR differentieres der ikke mellem juniorer og seniorer i priserne.

Medlemskaber UDEN adgang til faciliteter
Passivt medlem: 250,00 kr. (støtter rideklubben)
Stævnemedlem: 400,00 kr. (giver adgang til at ride stævner i TNKR’s navn)

Medlemskaber MED adgang til faciliteter
Fornyelse: 750,00 kr.
Nyt medlem: 800,00 kr. (750,00 kr. + 50,00 kr. i oprettelse)
Vintermedlem: 400,00 kr. (kan tegnes fra 1. oktober – og resten af året) – for kun december måned kr. 200,00

Ønsker du at blive medlem? Klik her Ind-/udmeldelse i TNKR.

Kontingent 2019 291118

Ovenstående priser er gældende pr. 1. januar 2019 – der tages forbehold for justeringer

Booking

NB: I sommerperioden har de faste undervisere ret til at optage de udendørs faciliteter – i tilfælde af f.eks. dårligt vejr har de førsteret til de indendørs faciliteter.

Bestyrelsen opfordrer til, at der kun er 1 underviser i ridehuset ad gangen – dette af hensyn til de andre ryttere, som skal ride og som ikke er med i undervisning!

Da der på generalforsamlingen var efterspørgsel på flere tider til undervisning i ridehuset, har bestyrelsen besluttet, at der fremover kun kan reserveres højst 45 minutter til undervisning pr. rytter. Altså har du 2 ryttere til undervisning, kan du højst reservere 1,5 time i ridehuset.

Tirsdag = springdag, det betyder, at springrytter har ridehuset i tiden 16.30 til 20.30. Ridehuset er IKKE lukket for andre, men hvis du kommer kan du forvente, at der er springning i ridehuset. Det kan også være, hvis det fx regner og springene står ude. Der har springningen også ret til ridehuset.
Det betyder samtidig, at springning foregår om tirsdagen og at der ikke kan reserveres tid til springning andre dage.
I sommerhalvåret er der intet problem, da du kan springe på springbanen hele ugen, men spring aldrig alene!

Da ridehuset IKKE er lukket om tirsdagen, må vi henstille til at løsspringning osv. foregår om søndagen mellem kl. 08-00-10.30 (se nedenstående om søndagstid).

Søndag 
08.00-10.30: Løsspringning/springning m.m. Husk at “booke” tid, max. 45 min. – hvis der ikke er booket inden kl. 15.00 dagen før – regnes tiden for ledig og du kan ikke løsspringe.

Ved generalforsamlingen var der ønske om, at man senest retter sin tid i alm. ridetid 3 timer før tiden skal bruges – det gælder både info om undervisningstid og også aflysning af undervisningstid, eller ændring!

 

For at få kode til at booke, skal du skrive en mail til Elsemarie – så sender hun dig koden. Skriv til mail elsemarieh6@gmail.com

Du skal SELV ligge alle dine “faste” undervisningstider ind i systemet.

Gå i menupunkt Booking (i den sorte bjælke øverst på siden) og du opretter en begivenhed – husk at oprette i det rigtige – enten springbane, ridehus eller springbane (vælg nederst på siden)