Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Undervisning og Corona restriktioner

I forhold til Corona restriktioner: Der må gerne foregå undervisning UDENDØRS (undgå at ride på græsset) I skal dog stadig booke det på hjemmesiden, overholde max 5 personer og 2 meters afstand.”

Læs mere »

Tilføjelse til bookning frem til d. 170121 – VIGTIGT! VIGTIGT!

Husk at de yderligere restriktioner for Corona KUN gælder til d. 17.januar 2021 – derfor vil vi bede om, at der kun bookes tider i ridehuset frem til d. 17.januar 2021. Hvis restriktionerne forlænges melder vi ud om dette, og der kan derefter bookes nye tider i ridehuset igen. Vi må hjælpes ad med tiderne.

Læs mere »

🔸Forlængelse af restriktionerne🔸

🔸Forlængelse af restriktionerne🔸 Efter pressemødet her til aften bliver de nuværende restriktioner forlænget frem til d.17/1-21. Det vil sige der må rides udenfor og ridehuset må gerne benyttes til ride/motionere sin hest, men undervisning og aktiviteter er ikke tilladt. HUSK stadig forsamlingsforbud på max 10, hold god afstand til hinanden, brug håndsprit og mundbind (indendørs),hvis

Læs mere »

Ridehuset er åbent igen – men ingen undervisning!

⭐️Ridehuset er åbent⭐️ Vi har hertil aften fået svar fra Holbæk kommune. Ridehuset må gerne benyttes til ride/motionere sin hest. Undervisning og aktiviteter er ikke tilladt. Vi er rigtig glade for, at ridehuset må bruges, men husk at der stadig er tiltag der skal overholdes: Der er forsamlingsforbud på maks 10, hold god afstand til

Læs mere »