Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

TNKR siger TAK for en fantastisk fastelavn 2022

Tuse Næs Køre- & Rideforening vil gerne sige en STOR TAK! I går, d.26.feb. 2022, blev rideklubbens 100-års fødselsdag fejret sådan som foreningen begyndte, nemlig med fastelavnsridning. Vejret viste sig fra sin allerbedste side og vi kunne hele dagen nyde det flotteste solskinsvejr – perfekt til en 100-års fødselsdag🇩🇰🇩🇰 Til morgen var der mødt rigtig

Læs mere »

Jagtforeningens område

Så skulle de allerede være færdige med at fjerne containere osv. på området – og næste projekt er jordprøver den 140222.

Læs mere »

Tillykke til championats vinderene for 2021

Stort tillykke til championats vinderne for 2021: Dressur pony        Anton Lykke Fogelberg og Foldbergs Filur Spring pony          Annika Hartung Holmboe og Højvangs Recollo Dressur hest         Tina Teglers og Memphis Spring hest           Regitze Toft og Odette W  

Læs mere »

Corona restriktionerne ophører

Fra d.1/2-22 gælder der ikke længere nogen restriktioner for corona, dvs.  I behøver ikke længere have mundbind på i rideklubben😊 Husk dog stadig de generelle råd om smitteforebyggelse; blive hjemme ved tegn på sygdom, håndhygiejne og god afstand – god ridetur😊👍🏼

Læs mere »