Fastelavn

Lørdag d. 2. marts er der fastelavnsridning i Tuse Næs Køre- og Rideforening

Fastelavnsridningen på Tuse Næs har eksisteret siden 1922, hvor rideklubben blev grundlagt. Den gang var det den eneste indtægtskilde, så via fastelavnsridningen blev der sparet sammen til et fælles sted at ride. Traditionen har nu været til i 97 år, og der bliver stadig redet rundt fra hus til hus og raslet ind, og i år er ikke en undtagelse. Såfremt vi er ryttere nok, vil vi rasle ind i Udby, Kisserup, Løserup, Minkemarken, Bognæs, Uglerup, Rækmarken, Tuse Næsvejen og vejene mellem byerne. De penge, der bliver raslet ind,

vil gå til ungdomsarbejdet i Tuse Næs Køre- og Rideforening.

Programmet for dagen er følgende:

Kl. 9.00:        Alle de flot udklædte ryttere bedømmes af publikum i TNKR’s ridehus. Til bedømmelsen kan man nyde en fastelavnsbolle, kakao og kaffe, som venligst er sponsoreret af Dagli’Brugsen Tuse Næs. Herefter rider rytterne rundt på Tuse Næs og besøger folk.

Kl. 15.00:      Alle rytterne kommer tilbage til TNKR til tøndeslagning til hest, som foregår i ridehuset. Det er virkelig en oplevelse for alle! Uddeling af præmier til de bedst udklædte ryttere.

OBS! Alle ryttere er velkommen til at deltage, også dem der ikke er medlem af TNKR.

 TIL ALLE RYTTERNE: HUSK! Ruteplanlægning torsdag d.21.februar kl.19.00 i TNKR’s rytterstue.

Igen i år holder vi ruteplanlægning ugen før fastelavnsridningen, så vi ved hvor mange, vi bliver og dermed ved, hvor vi kommer hen på ruterne. Hvilke ruter der bliver redet, vil blive meldt ud på vores hjemmeside www.tnkr.dk hurtigst muligt efter ruteplanlægning.

 En STOR TAK til Dagli’ Brugsen Tuse Næs for venligst at sponsorere fastelavnsboller, kaffe, kakao, og fastelavnstønder til dagen!!