Ridehal

TNKR har en ridehal på 20 x 72 meter. I TNKR “samler vi klatter” indendørs, hvilket betyder at INGEN forlader ridehuset uden at tjekke om der skulle være “tabt noget”. Det gælder også hvis der skulle ligge noget som andre har overset. Det kommer os alle til gode at vi har en god bund at ride i.

Ridehallen kan bookes til løsspringning – se Skema & Booking, hvor du også kan se en plan for hvornår der er fast undervisning i hallen.

Ridehallens bund harves ugentligt og vandes efter behov, hvilket sker fra 6.30 – 7.20. Lyset i ridehuset kan ikke aktiveres fra 23.00 – 6.00.

På kortsiden ved indgangen er der sadel-, dækken- og trenseknager samt mulighed for kortvaring opbinding af din hest.

bommeiridehus

Ridehallen er som udgangspunkt kun lukket ved planlagte aktiviteter (stævner mv.) og ved løsspringning om søndagen. Ved undervisning mv. må du gerne ride i hallen, selvom du ikke modtager undervisning. Dog skal du udvise opmærksomhed og hensynsfuldhed overfor underviser og den der modtager undervisning.

Det er tilladt at opsætte spring hvis det ikke generer øvrige ryttere. Der er dog særlige regler ved springning – se Ordens- og sikkerhedsregler. Når du har sprunget, skal du rydde op efter dig – se Springmateriale.