Forside

Velkommen til Tuse Næs Køre- og Rideforening - TNKR

Tuse Næs Køre- og Rideforening

Udby Kirkevej 21
4300 Holbæk
tnkr.rideklub@gmail.com
www.tnkr.dk

Du kan se klubbens aktiviteter her på hjemmesiden og på klubbens Facebook som hedder TNKR
Husk at du kan købe T-shirts og vest med klubbens logo på . Henvendelse til bestyrelsen.

Da vi gerne vil have en god og positiv stemning i klubben opfordrer vi til god tone, god opførsel og hensyntagen til klubbens øvrige medlemmer. Ved tvivl kontakt bestyrelsen.

Fordi vi er en klub uden opstaldning, er vi afhængige af at alle klubbens medlemmer bidrager til at holde vores fine faciliteter i orden – vi må hjælpes ad, så alle bidrager. Derfor regner vi selvfølgelig også med din hjælp.

Ryd op efter dig og din hest i ridehuset og på parkeringspladsen – tøm trillebøren i ridehuset og mød op til arbejdsdage.

Vi glæder os til at se dig – og til at have nogle hyggelige timer sammen med dig og vores fælles interesse – nemlig hestene.

Ridelejr i uge 29 på TNKRs arealer

Kære alle Husk at der er ridelejr i uge 29 – torsdag til søndag. Hele arealet er i brug til ridelejr, også ridehus – men du er velkommen til at komme og ride. Vær bare forberedt på, at der er aktiviteter på arealet, telte og folde til ponyerne.  

Læs mere »

Miljøtræning – hurtigt tilmelding!!!

Kære alle Så er der datoer til miljøtræning med Christian Madsen – MEN det kræver hurtig tilmelding, da datoerne ellers går til andre klubber. Vi skal være min. 2 hold, så SKYND dig at melde til hurtigst muligt. Datoerne er den: 18 august 2024 10.november 2024 Se mere om tilmelding osv. på FB for TNKR

Læs mere »