NYT BOOKING system for ridehuset – se hvordan du får adgang til booking siden her

For at få kode til at booke, skal du skrive en mail til Elsemarie – så sender hun dig koden. Skriv til mail elsemarieh6@gmail.com

Vi arbejder lige pt. på det nye system og vi har lige nu en “øve-periode” – så har I problemer med systemet, så ring til Tina tlf. 2190 7588 – så prøver vi sammen.

Du skal SELV ligge alle dine “faste” undervisningstider ind i systemet.

Gå i menupunkt Booking (i den sorte bjælke øverst på siden) / ligger nederst og du opretter en begivenhed – husk at oprette i det rigtige – enten springbane/ridehus/springbane (vælg nederst på siden)

lidt mere info:

Når du skal booke ridehus, springbane eller multibanen foregår det på denne måde:

Gå i menu felt BOOKING/gå på datoen og opret begivenhed (øverst på siden i den sorte bjælke)  – husk at vælge om du skal være i ridehus, springbane eller multibane.
Du skal booke for hver uge – der er en gentagelsesknap – så du oprette på hver dag, hvor du ønsker booking. FX hver tirsdag og springning osv.
Der er IKKE overført nogen faste tider fra gammelt skema – så du skal SELV oprette dem.

Tirsdag er springdag med spring fra kl. 1630 – se hvem der booker på BOOKING

Husk at selvom du booker ridehus eller andet, så er der IKKE lukket for andre rytter. Det er blot til info. bl.a. så vi undgår at flere får undervisning samtidig. (kun 1 underviser ad gangen) – dette er af hensyn til de andre rytter, som ikke rider undervisning.

Du kan booke 45 min. pr. rytter – ikke mere! – da vi er mange, som skal have tider til undervisning kan der ikke være mere end 45 min. pr. rytter.