🔺Nye restriktioner pr. 6.januar 2021🔺 – MEGET VIGTIG INFO!!!!!!!!!!!!

🔺Nye restriktioner pr. 6.januar 2021🔺

Vi må nu kun være 5 personer i ridehuset ad gangen.
Det betyder, at du skal skrive i bookingen på hjemmesiden, hvilken tid du ønsker at ride i ridehuset – når der er 5 ryttere på samme tid “lukker” tiden.
Det betyder samtidig, at du skal være meget, meget omhyggelig med tiden og med at aflyse, hvis du alligevel ikke kommer!
Kommer du for at ride, og har du ikke “bestilt” tid på hjemmesiden OG der allerede er 5 ryttere i ridehuset, så kan du desværre ikke ride.

Alle kan få en kode til booking systemet på hjemmesiden – gå på www.tnkr.dk og se under booking – du skal skrive til Elsemarie for at få kode.

Husk stadig at overholde 2 meters afstand og mundbind på, når du ikke er til hest.

Vi håber på, at vi kan få det til at fungere, og beder jer om at prøve at fordele jer over dagen, hvis det er muligt – så alle kan komme til at ride.

Håber snart at vi går lysere tid i møde og kan ride som vi vil igen. Som udgangspunkt gælder de nye restriktioner frem til d.17/1-21.

Har du spørgsmål eller andet til ovenstående, så kontakt os i bestyrelsen. Vi skal undgå misforståelser og hjælpes ad i denne Corona tid, så snak med os, hvis du er i tvivl om noget.

Bestyrelsen i TNKR